lagerbolag hos citadellet bolagsservice

Lätt att bilda bolag med Citadellet Bolagsservice

2019-08-01

När det blir dags att lägga ner verksamheten så kan det vara klokt att få professionell hjälp med likvidation. Men detsamma kan sägas då du vill dra igång ett företag som laminerar. Om allting är redo för start så kan det ju vara bra att slippa vänta på att få ett aktiebolag registrerat.

Med Citadellet Bolagsservice så kan du komma igång med lamineringen på riktigt. Det hela tar verkligen inte mer än någon dag. Ett lagerbolag står redo att användas och det är så bra.

På bilden ser du en storformatsskrivare och även stora bilder behöver lamineras om det ska tåla väder och vind. Då behövs en lamineringsmaskin för storformat. Tyvärr är dessa maskiner ofta väldigt dyra och sällan något man köper för privat bruk. Ska du starta ett bolag och jobba med stora bilder är det ytterst lämpligt att köpa eller leasa en lamineringsmaskin för storformat.

Då du har en bra affärsidé

Om det är så att du har en riktigt bra affärsidé så vill du ju inte vänta länge med att komma igång. Så snart som du har ett aktiebolag så kan du komma igång på riktigt. Det är klart att du kan vända dig till Bolagsverket och registrera ditt bolag.

Registrering med Bolagsverket är inte svårt men det kan ta tid. Detta särskilt om det visar sig att du har fyllt i något fel. Du kommer inte att få omedelbar service då Bolagsverket kan ha många ärenden att stå i. Lamineringsmaskinen står kall och ensam och du känner dig otålig.

Kanske finns det till och med personer som vill ge dig uppdrag. Ingenting händer så länge som du inte kan ta betalt på ett lagligt sätt. Men med Citadellets hjälp så kan du lätt komma igång. Det gör du med ett lagerbolag som är redo att användas just nu.

Citadellet Bolagsservice gör det lätt

De lagerbolag som Citadellet Bolagsservice erbjuder har redan registrerats med Bolagsverket. De har ett aktiekapital på 50 000 kronor som du givetvis måste stå för. Du kan med e-legitimation köpa ditt aktiebolag direkt online från Citadellets hemsida.

Köpet kan vara klart på 2 timmar! Dessutom så lovar Citadellet att du får marknadens allra bästa villkor. De har slimmat processen så att den är snabb och mycket ekonomisk. Du betalar bara för Bolagsverket avgifter, Citadellets arvode och så moms. Det blir inte långt över 6000 kronor.

Så snart som du har kontaktat Citadellet Bolagsservice så kan du få ett färdigt lagerbolag. De tar hand om ändringar som behöver göras för att bolaget ska stå i ditt namn. Men det finns redan organisationsnummer och därmed så kan du ställa ut räkningar samma dag som du köper bolaget.

Det finns flera fördelar med lagerbolagen. En av de främsta är just tiden som sparas. Men tänk också på att du med Citadellet slipper en massa administrativt arbete. Det tar de hand om åt dig. Du kan fokusera på att laminera och de andra tjänster som ska rymmas i ditt nya bolag. Det är något som kan göra stor skillnad för hur ekonomin och utvecklingen kommer att se ut.


Etiketter:
Sidor:

 Etiketter

 Visste du att...

...humlor visst kan flyga.
0371 webb & reklam AB
Dalhemsgatan 4
333 30 Smålandsstenar

www.0371.se