Referenser

Är sträckfilm miljövänligt?

Är det miljövänligt med sträckfilm för paketering av emballage?

 2017-04-03

Det råder inga tvivel om att plasten inte anses vara naturens bästa vän. Samtidigt så skulle vårt samhälle aldrig fungera utan detta material. När det gäller emballage så använder man sig ofta av sträckfilm för att slå in produkter som står på en pall och se till att dessa inte tar skada. Men hur miljövänlig är denna plastfilm egentligen, och borde man inte använda andra material för att täcka lastpallar med?

Tips & Trix - Laminera bilder ritningar skyltar

Tips och trix
Ska du visa dina bilder eller fotografier offentligt är det en god idé att lägga ett tunt laminat ovanpå din utskrift. Det skyddar din bild mot fingeravtryck och repor.

Dina alster skyddas även effektivt mot solens UV-strålning och dina bilder behåller sina vackra färger i många år. På köpet får du dessutom en bättre lyster i dina fotografier.

Ska du laminera dina bilder räcker det gott att du skriver ut dem på ett vanligt, matt fotopapper. Du behöver inte välja ett särdeles exklusivt papper eftersom vi ändå kommer att lägga på en plast utanpå. Canvas och andra konstnärspapper bör inte lamineras eftersom strukturen då givetvis försvinner.

Vi rekommenderar vårt halvblanka laminat till bilder och fotografier. Det är tillräckligt blankt för att ge en vacker lyster i bilden, och tillräckligt matt för att inte ge några reflexer.

Bildgalleri - Bilder och fotografier

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.0371.se