lamineratklart

Likvidera ab då det är färdig-laminerat

2018-02-08

Den sista lamineringen utförs och nu är slutet ett faktum. Planen om att likvidera företaget är inte ny och det hela har skötts på ett snyggt sätt. Då bolaget enbart finns som vilande bolag så är det inte svårt att likvidera aktiebolaget. Det här kan man göra själv eller så kan man kontakta en bolagsservice som kan hjälpa till med att likvidera ab på ett bra sätt. Även om man rent praktiskt förstår hur man ska likvidera bolaget så är det inte så dumt att få tid över till annat.

Få hjälp med att likvidera ab

Om du väljer att få hjälp med att likvidera ab så kan detta gå mycket snabbt. Istället för att lägga omkring 7 månader på avveckling så kan du sälja företaget och sedan låta köparen sköta likvidationen. De behöver inte kunna något om laminering. De bryr sig bara om siffror och om att allting ska skötas på ett lagligt sätt.

Genom att sälja bolaget så får du genast in pengarna för det och det är också en fördel. När bolagsservicen som ska ta hand om att likvidera ditt ab har tagit över så behöver du inte längre funderar på detta. Du kan gå vidare och dra igång nya projekt. Med en bolagsservice som är seriös så kan du lita på att ditt tidigare företag läggs ner på rätt sätt och du kommer aldrig mer att behöva fundera på det.


Etiketter:
Sidor:  Laminera

 Etiketter

 Visste du att...

...humlor visst kan flyga.
0371 webb & reklam AB
Dalhemsgatan 4
333 30 Smålandsstenar

www.0371.se