snabbavveckling

Vad kan du göra med fotoramar vid snabbavveckling?

2021-11-14

Folk använder sig fortsatt av fotoramar men om det finns ett stort parti över när ett företag ska läggas ned kan det kännas svårt att bli av med dem på ett vettigt sätt. Om tiden är knapp för att du vill få företaget redo för snabbavveckling finns det några vägar som kan fungera lite bättre än andra för att sälja ramarna.

Snabbavveckling är snabbt och smidigt

Att många väljer snabbavveckling beror just på att det går så snabbt. Men man kan inte likvidera företaget på detta vis då det inte är vilande. Det betyder att papper och pengar måste vara i ordning. Om det fortfarande finns fotoramar ska de säljas av. Annars blir de ju över och då får den som säljer bolaget bestämma hur de ska hanteras vidare.

Sälj fotoramar online

Den snabbaste metoden för att sälja fotoramar är att bjuda ut dem online. Det finns flera sätt att göra detta på. Dels har du annonsforum där folk aktivt söker efter erbjudanden. Här kan du på kort tid hitta folk som är intresserade av ramarna som har blivit över inför en snabbavveckling.

Dessutom kan du ju locka med ett riktigt bra pris för ramarna. Allt du behöver göra är att publicera bild, information om storlek och material samt pris. Sedan kan folk kontakta dig för att köpa ramarna.

Missa inte att det även finns forum och grupper i sociala medier där man kan sälja och byta saker. Just att byta är kanske aktuellt om det inte finns så många ramar kvar. Det går att lägga in meddelanden om det du vill sälja för att sedan få förslag.

Sälj fotoramarna till butiker

Ibland kan det ju vara så att det finns butiker som är intresserade av att köpa in dina fotoramar till ett lägre pris för att sälja dem vidare. Då kanske du inte gör någon större vinst på partiet med ramar som blev över. Du kanske inte ens får igen det du lade ut på dem. Men förlusten blir ju mindre och det är också något att beakta.

Snabbt men med en plan

Viktigt att tänka på då du vill sälja fotoramar för att sälja bolaget för snabbavveckling så snabbt du kan är att en plan alltid är smart. Så snart som du inser att du kommer att avveckla och likvidera bolaget är det dags att börja bli av med sådant som inte kan säljas till bolaget som sköter snabbavvecklingen.

Att vänta med att ta hand om detta tjänar ingenting till. Fast skynda långsamt. Om du bara ger dig själv lite mer tid till att sköta avvecklingen på ett sansat sätt kan du ha mycket att vinna på det. Några veckor mer eller mindre borde inte göra så stor skillnad. Men det kan ju vara precis det som ska till för att du ska kunna sälja ramarna i lugn och ro och minska på din förlust med dem.


Etiketter:
Sidor:

 Etiketter

 Visste du att...

...humlor visst kan flyga.
0371 webb & reklam AB
Dalhemsgatan 4
333 30 Smålandsstenar

www.0371.se