Flaggor i olika sammanhang

Flaggor är ett mycket bra sätt att göra sig själv, sin produkt eller sin åsikt synlig för många människor. Flaggor kan vara stora eller små, beroende på ändamål. De kan vaja graciöst i vinden utanför ens hus, som klassiska nationsflaggor brukar göra vid högtidliga tillfällen, eller så kan små miniflaggor dekorera tårtor och bakverk.

Vid studenten, till bröllopet, midsommarfesten, födelsedagsfiranden och andra stora evenemang är flaggor och vimplar, stora som små, ett uppsluppet alternativ till de i dag lite daterade plakaten och handmålade affischerna och bordsdekorationerna. Att beställa personligt utformade flaggor i valfria storlekar är lika enkelt som att beställa fotografier, och resultatet blir alltid suveränt.

En flagga är ett hållbart minne och väldigt lätt att förvara när man inte längre vill ha den framme, den viks ihop (om den är stor) och läggs i en låda utan att ta upp särskilt mycket plats.

För mer information om flaggor, ta en titt här.

Nationsflaggor

Nationsflaggor är landssymboler och varje stat i världen har en egen flagga, oftast med intressant bakomliggande historia. Den svenska fanan med det gula korset mot den klarblå bakgrunden har sitt ursprung i de medeltida korstågen, färgerna har representerat landet så lång tillbaka i tiden som 1100-talet. Alla nordiska flaggor har ett kors i sin design. Den enda nation som har en helt enfärgad nationsflagga är Libyen.

Beachflaggor

Det finns få platser som samlar så mycket människor ur samhällets alla målgrupper som stranden gör om sommaren, därför har beachflaggor blivit ett extraordinärt sätt att marknadsföra sig på. Beachflaggor placeras på stränder där de utmärks väldigt tydligt i den annars öppna och enkla miljön och tack vare beachflaggornas framgång används de nu också i allt större utsträckning även i andra miljöer.

Beachflaggor kallas den typ av flaggor som står på en fristående fot och hålls uppe av en stabil mast. Beachflaggor kan användas i stort sett var som helst, på stranden givetvis, men också i staden, i parker, vid festivaler, marknader och andra evenemang.

Reklamflaggor

Flaggor används nu för tiden vid en lång rad tillfällen. Många affärsverksamheter marknadsför sig själva med hjälp av stora reklamflaggor som de placerar utanför sin butik, kör med över himlen bakom små flygplan eller stationerar ut på väl valda platser där målgrupper förmodas passera. Reklamflaggor är ett superbt alternativ till platta affischer och flyers. En flagga fångar den förbipasserandes uppmärksamhet på ett helt annat sätt än många av de traditionella alternativen.

Beställa personliga flaggor

När man beställer sin personliga flagga så får man i regel välja bland ett stort urval av storlekar, modeller och typer. Ju mer information man kan ge om hur man vill att ens flagga ska se ut, desto bättre kommer flaggan att bli. Här kan du läsa mer om flaggor för butiksinredning.

Laminera flaggor

För att öka hållbarheten på sina flaggor är det en bra idé att laminera dem, särskilt om de ska tåla att utsättas för fukt, vind eller annan hård behandling. Laminering är en metod som går ut på att med slitstarka ytskikt göra olika produkter extra hållbara och resistenta mot väder, UV-ljus och brutal hantering. Saker som laminatgolv, affischer, skyltar, bilar och de flesta andra ytor kan idag lamineras och tekniken utvecklas i ett rasande tempo. Laminat har blivit en stark konkurrent till lack.
0371 webb & reklam AB
Dalhemsgatan 4
333 30 Smålandsstenar

www.0371.se